Omschrijving (be)handelingswijze therapeutische massage:

SHIATSU volgens de Toru Namikoshi methode; d.m.v drukpunt massage het lichaam in de gelegenheid brengen om de verstoorde balans weer te herstellen. Volgens de Ken Yamamoto methode (K.Y. Technique); Shiatsu, met als doel het lichaam weer in een anatomisch correcte positie te brengen waardoor het weer optimaal kan functioneren.

  • SHIATSU behandelingen en klankschaal massages worden met kleding aan gegeven. Daarom wordt aangeraden soepele lichte kleding te dragen. Bij massages op het lichaam dient U zich zover als nodig is te ontkleden (onderbroek/slip blijft altijd aan).
  • Bij massages die puur ter ontspanning worden gegeven kan de intake achterwege gelaten worden. Bij massages op therapeutische basis zal voorafgaand aan de eerste behandeling een korte intake plaatsvinden, om zo een goed beeld te krijgen van de behandelvraag. Bij vervolgafspraken zal naar de stand van zaken worden gevraagd zodat de behandeling aan de behoefte van dát moment kan worden aangepast.

 

Voor het afzeggen van een afspraak gelden de volgende regels.

Annulering van een gemaakte afspraak moet op tijd - uiterlijk 24 uur van tevoren - aan mij zijn doorgegeven, zodat een andere cliënt nog gebruik kan maken van de vrijgekomen plaats.  Indien gewenst, kijk ik bij annulering graag samen met u naar een ander geschikt moment. Afmelden voor een afspraak daarom bij voorkeur per telefoon.

Annuleringskosten:

  • Bij tijdige annulering: geen kosten.
  • Bij te late annulering: 50% van de afgesproken behandeling.
  • Bij niet verschijnen of vergeten van de afspraak: 100% van de afgesproken behandeling

Zie verder onder; Algemene voorwaarden.