Uitnodiging om deel te nemen aan de GRATIS Kashmir Yoga introductieles via Zoom.

 

Nee, hoe leuk het plaatje ook. Kashmir Yoga heeft niets te maken met het africhten van katten. Hooguit met het feit dat ik er een enorme liefhebber van ben. Vanwege hun aangeboren lenigheid, gratie en souplesse. Maar vooral om wat ze zijn. Gewoon K A T.

Niet geheel toevallig dat de filosofie achter Kashmir Yoga hiermee overeenkomt. N.l. ontdekken wie of wat je werkelijk bent. D.m.v. yoga oefeningen, objectieve waarneming, non-dualistisch denken een levensstijl ontwikkelen die bij jou hoort. Zonder dogma's of regels van buitenaf. Ook geen beloftes dat dit zich ontwikkeld binnen een vooraf vastgestelde tijd. Het (opnieuw) leren voelen wat jouw llichaam en geest nodig hebben ontwikkeld zich nl. binnen de tijd die jij nodig hebt om tot deze inzichten van zelfrealisatie te komen.

Nieuwsgierig? Fijn! Then come and let us join in this journey together.

Dinsdag 8 december 19.00 - 20.00 uur. Klik op deze link om je aan te melden   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En nee, ik ga je daarna niet overhalen een volledige cursus te volgen. Maar laat het rustig bezinken. Uitgangspunt bij Kashmir Yoga is dat jij bepaald wat goed voor jou is. Dus vraag jezelf eens af wat je nu echt wilt met je leven vanaf 2021?

 Medio januari start ik o.a. weer met ZOOM lessen. En wie weet treffen we elkaar dan opnieuw. Tot zover wens ik je het allerbeste.

Sylvia C. Ladage