Dreamtime klankmeditatie

Eerstvolgende klankmeditatie vindt plaats op vrijdag 24 juni. De deur is open vanaf 13.30 uur. De klankmeditatie begint rond 13.45 uur. Kom vooral op tijd want na aanvang wordt er niemand meer toegelaten. De meditatie duurt gemiddeld zo'n 30 minuten en is gericht op de Zonnewende van 21 juni. De langste dag, een dag vol energie, waarop we het licht vieren en eraan herinnerd worden dat hoe donker het ook is (geweest) het licht altijd weer terugkomt. Laat nieuwe energie je wereld binnenkomen en vind inspiratie om sterke keuzes te maken en een nieuw pad te beginnen. We hoeven vaak alleen maar te beslissen naar welke kant we het stuur gaan draaien. 

Daarna is er gelegenheid om rustig bij te komen onder het genot van een kop thee.

Al sinds de oudheid weet men; wanneer je het lichaam gezond wilt maken moet je beginnen met het genezen van de ziel. De Engelsen spreken van "to soothen your Soul" en in het Duits kent men de prachtige uitdrukking "die Seele bummeln lassen" wanneer je wordt uitgenodigd om eens diepgaand te genieten.

Ons lichaam en onze geest zijn gebaat bij het, van tijd tot tijd, ervaren van diepe ontspanning omdat ze zich dan kan herstellen. Onderzoek heeft aangetoond dat er genezing kan ontstaan bij bepaalde lage frequenties. De geluidstrillingen die de klankschalen voortbrengen, brengen een resonantie teweeg tot diep in het lichaam. In combinatie met een (geleide) meditatie kun je zo nader contact maken met je eigen energie en deze van binnenuit helen. Daar, waar je diepste zelf huist die onveranderd blijft door de tijd of gebeurtenissen.

Kom, geniet en ervaar wat voor intense uitwerking zowel klanken als de stilte kunnen hebben.

"Every sound returns to silence".

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn yogamatten aanwezig om op te liggen maar breng gerust een stretcher of extra deken/kussen mee voor wat meer comfort.

Locatie:  Buitensingel 24 te Delfzijl.


Gelieve aan te melden via de website. Deelneming geschiedt op volgorde van aanmelding. Let op! Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Prijs: €20.00