Veel gestelde vragen

 

Account en betaling

Hoe activeer ik mijn account?

Door akkoord te gaan met de voorwaarden van de website en het privacybeleid te accepteren.

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Klik op de inlogpagina (icoon in menu) op Wachtwoord Vergeten, voer het e-mailadres in dat aan uw account is gekoppeld en klik op Vraag wachtwoordherstel. De instructie-e-mail komt binnenkort in uw inbox terecht. Klik in de instructie-e-mail op  opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Eenmaal aangemeld bij uw account, kunt u uw wachtwoord wijzigen door op uw profiel te klikken in het bovenste navigatiemenu. Selecteer profiel bewerken en werk uw wachtwoord bij.

Hoe stop ik mijn doorlopend lidmaatschap?

Eenmaal aangemeld bij uw account, kunt u uw terugkerende abonnement annuleren door op Mijn account te klikken in het bovenste navigatiemenu. Selecteer mijn abonnementen  en klik op Abonnement annuleren. Uw lidmaatschap wordt geannuleerd en uw toegang wordt verwijderd aan het einde van uw huidige betalingsperiode. Let op! Mocht u annuleren nadat de ingangsdatum van de nieuwe periode al is gestart dan wordt de lopende periode gefactureerd. U kunt op elk moment annuleren, het doorlopende lidmaatschap stopt aan het einde van de periode automatisch.

 

 Ik heb meer hulp nodig

Stuur een e-mail met uw volledige naam, het e-mailadres dat u voor uw account heeft gebruikt en een beschrijving van de problemen die u ondervindt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en een van onze teamleden helpt u verder.

Feedback

Wij willen altijd graag weten wat jouw bezighoudt. Dus wil je iets weten of graag willen zien, stuur ons dan een bericht. Wie weet kunnen we dan iets aanpassen of toevoegen.